Frans pretpark Le Fleury zet twee achtbanen te koop

Het lijkt erop dat het Franse pretpark Le Fleury afscheid gaat nemen van twee van haar achtbanen. Het park zelf wil dit nieuwtje voorlopig nog niet bevestigen, maar op een website voor tweedehandsattracties kan je zowel de achtbaan Aircraft als Imoogi te koop zien staan.

 

Het Franse pretpark Le Fleury heeft twee van haar achtbanen te koop aangeboden op een website voor tweedehandsattracties. Het gaat om Aircraft, een achtbaan die in 2016 in het park verscheen. Deze was afkomstig uit een Oekraïens pretpark. Aircraft is een Powered Coaster gebouwd door de SBF Visa Group.

 

De tweede achtbaan die op de website te koop staat is Imoogi. Deze rollercoaster is van het type Zyklon / Galaxi en werd gebouwd door de Italiaanse achtbaanbouwer Pinfari. Ook deze opende in 2016 in het park en was toen eveneens al tweedehands. Deze werd meermaals geteisterd door technische problemen en bleef daardoor vaak gesloten.

 

 

Of er iets nieuws in de plaats zal komen en wat dat wordt wil het park voorlopig nog niet vertellen. Ook op het feit dat de achtbanen te koop staan wil het park geen commentaar leveren, maar de advertentie is echter wel vrij duidelijk.

 

Bron: www.usedamusement-rides.com

Foto’s: Bob Van Dyck