Fotoalbum: PowerPark – juli 2021

Letterlijk in the middle of nowhere langs het Westen van Finland duikt uit het niets een prachtige skyline op langs de grote weg: PowerPark. Themeparkfreaks Tim, Jan, Sven en Jasper stopten er uiteraard om het park eens grondig te verkennen. PowerPark is de thuis van zeven achtbanen, waaronder de twee Gerstlauer Infinity Coasters Junker en Pitts Special, die naast dezelfde kleurenschema’s ook bijna dezelfde treinen hebben. Toch is het ritverloop van deze banen allesbehalve gelijkaardig: de airtime machine dat Pitts Special is had onze voorkeur boven de lanceerachtbaan Junker. Daarnaast zijn er ook nog een solide houten achtbaan, een zeer soepele Vekoma Boomerang en enkele kleinere achtbanen te vinden samen met een goede portie flatrides en een boomstamattractie. Ontdek in onderstaand fotoalbum de sfeer van het park.