Fotoalbum: Nokkakivi Park – juli 2021

De natuur van de Finse Merenvlakte bestaat voornamelijk uit bomen (dennen, sparren en berken) en grote uitgestrekte meren. Tussen al deze meren en bomen zit in het oosten van het land een klein nostalgisch pretpark verstopt: Nokkakivi Park. Themeparkfreaks Sven, Tim, Jan en Jasper stopten er op een warme zomerdag tijdens hun Finse roadtrip. Dit Sovjet-aanvoelende park is de thuis van enkele klassieke attracties die vandaag de dag bijna nergens nog te vinden zijn. Met een lidkaart van de European Coaster Club krijg je er zelfs een gratis wristband. Ook al staat er slechts één achtbaan (een Zyklon), toch kan je je zeker een dik uur vermaken op de vele molens, het gammele reuzenrad waar slechts twee volwassenen tegelijk op mogen of het speciale spookhuis.