Alpine Swing geopend in Oostenrijks Skigebied

Het Oostenrijkse skigebied, Nassfeld opende deze zomer de thrillride SkySwing. SkySwing is een Alpina Swing, dit is een grote mechanische schommel waarmee je schommelt in de bergen. De attractie zou alvast zorgen voor een mooi uitzicht op de nabijgelegen bergen.

 

Nassfeld, een skigebied met zowel winter- als zomeractiviteiten, heeft sinds deze zomer een nieuwe attractie. Het betreft een grote mechanische schommel die geplaatst is in de bergen waarmee je kunt genieten van het uitzicht naar beneden en de nabijgelegen bergen. De attractie kreeg de naam SkySwing. De attractie kan tot 8 personen vervoeren en heeft een maximale hoogte van 21 meter. De intensiteit van de attractie kan ook aangepast worden naar drie verschillende ervaringen. Dit gaat van licht schommelen tot zelfs een Roll Over.

 

In de buurt liggen er nog andere activiteiten en attracties, zo vind je er een Alpine Coaster, een panoramisch terras en een Aquatrail. De nieuwe attractie kost € 10,00 maar wie een dagpas koopt kan samen met de schommel de nabijgelegen kabelbanen uit proberen.

 

Bron & Foto’s: Nassfeld