Waterspeelplaats Pirate Splash geopend in Mondo Verde

Het Nederlands Pret- en Dierenpark Mondo Verde heeft sinds deze maand een nieuwe attractie in gebruik genomen. Het is geen mechanische attractie of een speeltuig maar wel een buitenzwembad/speelbad met maar liefst 6 glijbanen. De naam is ondertussen ook al bekend want de attractie krijgt als naam The Pirate Splash.

 

Mondo Verde in het Nederlandse Landgraaf heeft een nieuwe attractie in hun aanbod. The Pirate Splash is een zwem/speelbad met zes glijbanen. Het park maakte deze maand alle namen van de glijbanen bekend op sociale media. De waterglijbanen hebben de volgende namen gekregen Pardus, Simia, Capra, Pavo, Suricata en Iguana gekregen. Allemaal namen die gelinkt zijn aan namen van dieren in het park.

The Pirate Splash is geopend tijdens een evenement in het park, namelijk El Mundo Fantasia. Een soort fantasy, cosplay evenement dat doorgaat in het park. Breng dus bij een bezoek aan het park zeker je handdoek en zwemkleding mee.

 

 

Bron & Foto’s: Mondo Verde