Walibi Rhône-Alpes toont plannen voor nieuw watergebied

Het Franse Walibi Rhône-Alpes heeft hun plannen bekendgemaakt voor een nieuw gebied. Dit gebied krijgt de naam Exotic Island en doet denken aan Exotic World in Walibi Belgium. Exotic Island is de vervanger voor het waterpark Aqualibi dat zal worden afgebroken.

 

Walibi Rhône-Alpes Frankrijk heeft hun plannen gepresenteerd voor een nieuw gebied met als naam Exotic Island. Op de plannen is duidelijk te zien dat het gebied zal gevuld worden met waterattracties in ongeveer dezelfde sferen zoals in Exotic World in Walibi Belgium.

Er zal volgens de plannen een waterspeelplaats komen in combinatie met een molen met waterpistolen. Het gebied zou je binnenlopen via een grote toegangspoort. De werken zouden in 2022 afgerond zijn.

 

Bron & foto’s: Walibi Rhône-Alpes