Vier voor het eerst oudjaar in Plopsaland De Panne

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Plopsaland De Panne zal je oudjaar kunnen vieren in het park. Op vrijdag 31 december 2021 zul je namelijk in het park terecht kunnen voor een exclusief avondevenement. Bezoekers zullen er kunnen genieten van optredens en vuurwerk. Uiteraard zullen de attracties ook geopend zijn.

 

Op 31 december 2021 kun je voor de allereerste keer oudjaar vieren in Plopsaland De Panne. Het park opent ’s avonds zijn deuren voor een exclusief evenement dat start om 18u30 en eindigt om 01u00 ‘s nachts. Bezoekers zullen er kunnen genieten van leuk entertainment en enkele optredens waaronder een dj set van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. De entertainment acts zullen verspreid worden over heel het park, dit tussen 18u30 en 22u. De attracties in het park, waaronder ook de nieuwe achtbaan “The Ride to Happiness”, zullen open zijn tot 23u. Daarna start een spetterend eindejaarsfeest op het dorpsplein. Om klokslag 12 uur volgt er natuurlijk een groots vuurwerkspektakel.

 

Tickets kosten 45 euro per persoon met een voucher van 10 euro inbegrepen. Die voucher kan gebruikt worden in de Plopsa restaurants en winkels. Wie een abonnement heeft, zal nog 15 euro moeten betalen maar zal ook een voucher krijgen. Het park biedt ook de optie aan om te eten in het nieuwe buffetrestaurant van het Plopsa Hotel. Deze optie, die een all you can eat formule bevat, kost 145 euro per persoon.

 

Bron: Plopsaland De Panne

Foto: Gregory Dewulf/TPF