Spelen en Bosgrillen in Amusementspark Tivoli

Tijdens de zomervakantie kun je weer lekker komen spelen, ravotten, genieten, gillen en chillen in Park Tivoli, de vakantie-favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar. Met leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark kindvriendelijk en zeer overzichtelijk. Chillen kunnen ook de ouders op de diverse loungeplekken tussen de attracties.

 

NIEUW dit seizoen is Bosgrillen in familierestaurant Tivoli’s Boscafé

Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen als kinderen een gezellig afsluiter van de dag. Er wordt gezorgd voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden. Volwassenen grillen voor € 19,95 p.p. en kinderen t/m 12 jaar grillen voor € 14,95 p.p.

 

Bosgrillen kan ook zonder pretpark bezoek

Je kunt Bosgrillen mét, maar ook zonder bezoek aan het pretpark. Dus leuk voor families en groepen, maar ook zeker voor een gezellig avondje tafelen met de vriendengroep of partner.

 

Actietarief: Spelen & Grillen

Voor het Bosgrillen eerst nog even van 16.00 tot 17.00 uur spelen en genieten van alle attracties? Dat kan. Kinderen t/m 12 jaar betalen voor één uur spelen + Bosgrillen slechts € 19,95 p.p. Volwassenen betalen € 22,50 p.p.

 

Een bezoek aan het pretpark is ook dit seizoen even anders, maar zeker net zo leuk én voordelig. In verband met een maximaal aantal bezoekers per dag, worden alle bezoekers gevraagd voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren én te betalen. Er is al een entreeticket verkrijgbaar vanaf € 10,00 p.p.

 

Kijk voor meer informatie over het pretpark op www.parktivoli.nl en over het Bosgrillen op www.tivolisboscafe.nl/bosgrillen