Nieuw themagebied rond Super Wings geopend in Majaland Kownaty

In Majaland Kownaty, het Poolse Plopsa-park, is onlangs een nieuw themagebied geopend in het thema van Super Wings. In het nieuwe gebied zal je twee nieuwe attracties kunnen vinden, alsook een nieuw horecapunt.

 

Majaland Kownaty, het Poolse pretpark dat behoort tot de Plopsa Group, heeft op zaterdag 10 juli hun nieuwe gebied geopend. Dit gebied is volledig gethematiseerd naar de populaire serie Super Wings. Super Wings is een animatieserie die in het teken staat van een pratend vliegtuigje genaamd Jett. Samen met zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie vormen zij de Super Wings. Samen vliegen ze de wereld rond om pakketjes te bezorgen aan kinderen.

In het themagebied kun je “Jett Fly” en “Aqua Team Playground” terugvinden. Jett Fly is een interactieve vliegtuigmolen van Gerstlauer. Voorbeelden hiervan vind je in onder andere Duinrell en Erlebnispark Tripsdrill. Aqua Team Playground is een waterspeeltuin.

De Plopsa Group blijft ondanks de coronacrisis verder investeren in hun parken. Zo hebben ze nu al acht parken in hun bezit en daar komen er in de toekomst nog bij. Zo zal er volgend jaar een tweede park openen in Polen, namelijk Majaland Warschau én worden er al plannen gemaakt voor Majaland Gdansk en Majaland Katowice. Ook in Tsjechië bouwt met aan een pretpark.

 

Bron & foto’s: Plopsa News