Fotoalbum: Kermis Best – juni 2021

Eindelijk weer kermis in Nederland en meteen de première van een nieuwe achtbaan, meer dan redenen genoeg voor Themeparkfreaks Benjamin, Tim, Jonathan en Bob om in de auto te stappen en richting Best te rijden. Het was de achtbaan Time Machine the Coaster van Buwalda die we hier wilden afvinken op ons lijstje, een leuke Spinning Wild Mouse gebouwd door Reverchon in een Steampunk jasje. De kermis bood ook nog enkele andere spectaculaire attracties aan als de Airborne van Ordelman, zomaar eventjes de hoogste Booster attractie ter wereld met een hoogte van maar liefst 65 meter. Ook de Speed Flip Toxic van Moonen maakte voor het eerst haar intrede in Best. Ook Dance Jumper van Ruitenberg & Sipkema maakte haar intrede. Dit is een Smashing Jump van de Italiaanse fabrikant Fabbri. Andere blikvangers van de kermis waren de Power Polyp van Vader, de breakdance Power Dancer van Witte en de starflyer Around the World XL van de Voer. Ook de Hurricane van Brouwers, het funhouse Fire Department van Ordelman en vele andere attracties kon je terugvinden in Best.