Eerste Nijntje-attractie voor Plopsa is een feit

Sinds kort is er in Plopsa Indoor Hasselt een attractie te vinden die in het teken staat van het wereldberoemde konijn Nijntje. Daar kregen namelijk de botsauto’s een nieuw thema mee en kunnen kinderen nu rondrijden in de wereld van Nijntje.

 

De botsauto’s in Plopsa Indoor Hasselt hebben sinds kort een nieuw thema gekregen. Zo kunnen kinderen daar nu de wereld van Dick Bruna’s Nijntje ontdekken. Sinds enkele jaren werden er al meet-and-greets georganiseerd rond het populaire konijn, maar het is pas sinds dit jaar dat de allereerste attractie met dit thema een feit is.

 

In de afgelopen jaren werd er wel meer geëxperimenteerd met IP’s buiten de Studio 100-groep. Zo kun je al even de wereld van Kaatje ontdekken in De Panne of dino’s ontdekken in Coo, De Panne en Holiday Park. Ook dit jaar werd er in De Panne een gloednieuwe zone en attractie geopend in samenwerking met Tomorrowland.  

 

Bron en foto: Plopsa, Michael Moyaert – TPF