Centerparcs De Huttenheugte krijgt grondige renovatie van ruim 30 miljoen euro

Centerparcs De Huttenheugte in het Nederlandse Dalen zal een grondige renovatie krijgen. Het zwembad en de bungalows worden aangepakt met de bedoeling dat de gasten meer luxe zullen krijgen. Kostprijs van dit project bedraagt een ruime 30 miljoen euro. De werken starten in september.

 

Centerparcs De Huttenheugte, dat vlakbij Plopsa Indoor Coevorden ligt, zal in september zes weken zijn deuren sluiten. De reden daarvoor is dat het bungalowpark een grondige renovatie zal krijgen met een prijskaartje van 30 miljoen euro. Ook het zwembad zal aangepakt worden net als het overdekte winkelgedeelte.

In het zwembad wordt het volledige dak vervangen. Dit kan niet in 1 keer vanwege de subtropische planten in het zwembad. Daarnaast wordt de vloer van het golfslagbad, het sanitair, de kleedcabines en de lockers volledig vernieuwd. Er zal een nieuw gedeelte bij de waterspeelplaats voor kinderen komen.

De Market Dome is al voor een groot gedeelte aangepakt, denk maar aan de horeca en de winkels. Ook de bowlingbaan is al vernieuwd net als de receptie en de infobalie. De entrees worden tijdens de sluiting aangepakt net als de bebording in het park. De kinderboerderij krijgt een make-over.

De 658 bungalows die het park telt worden ook binnen gerenoveerd, alleen zal het park daarvoor niet gesloten worden. Dit gebeurt in fases terwijl het park geopend is, elke week zullen er 16 tot 20 bungalows uitgekozen die gemoderniseerd zullen worden. Na de modernisering zal er ook een andere incheckprocedure komen, namelijk met polsbandjes. Hiermee zul je de deur van je bungalow kunnen openen, reserveringen worden erop geplaatst en je hebt ermee toegang tot Aqua Mundo en een eventuele locker.

 

Bron: RTV Drenthe

Foto: Centerparcs De Huttenheugte