Zierer presenteert haar nieuwe attractieontwerp Spin n’ Play

Zierer stelde onlangs een nieuw attractieontwerp voor met de Spin n’ Play. Deze attractie doet eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden, ze draait rond terwijl de kinderen er op kunnen spelen, met andere woorden een ronddraaiende speeltuin.

 

De Duitse attractiebouwer Zierer onthulde haar nieuwe attractietype Spin n’ Play. Deze attractie kan men best omschrijven als een ronddraaiende speeltuin, die speeltuigen en een draaimolen combineert.

Het nieuwe attractietype Spin n’ Play bestaat uit een roterend platform met een diameter van 10 meter. Op dit platform zijn dan speeltuigen gemonteerd, waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen. In het midden van de molen kunnen kinderen ook glijden van glijbanen. Op de site van Zierer worden al meerdere ontwerpen getoond met verschillende thema’s zoals een bouwwerf, ruimte, oceaan, enz.

Het bijzondere aan deze molen is dat deze nooit stopt met draaien. De molen draait aan een zeer rustig tempo waardoor er constant kinderen kunnen op- of afstappen. In totaal is er plaats voor dertig personen.

Bron en foto’s: Zierer