Parc Fenestre opent nieuwe attractie

Op 12 juni heropent het Franse pretpark Parc Fenestre de deuren na een maandenlange sluiting door de coronamaatregelen. De bezoekers van het park zullen dan meteen kunnen plaatsnemen in een gloednieuwe waterattractie.

 

Nadat het in 2019 een schommelboot Le Niouk Pearl opende, opent Parc Fenestre dit jaar een log flume attractie. De boomstamattractie kreeg de naam “T’es a bord”, een naam waar een verhaal achter zit. De naam van de attractie verwijst naar de dochter van de uitbaters, Théa, die geboren werd in 2019. Van dat T’es a bord oftewel T is aan boord, een mooie knipoog is. De nieuwigheid werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

Het park kan twee maanden later dan geplant de poorten heropenen op 12 juni, nadat het moest gesloten blijven vanwege de coronamaatregelen. Ook nieuw voor dit jaar is het logo van het park. Hierin staat de parkmascotte centraal en een achtbaantrack.

 

Bron en foto’s: Parc Fenestre