Parc Bagatelle heropent met nieuwe attractie Les Woodies

Op 12 juni 2021 kon het Franse pretpark Parc Bagatelle na een lange winterstop opnieuw de poorten openen. Het park moest noodgedwongen het seizoen later beginnen door de coronamaatregelen. Met de opening van het park opende ook de nieuwe attractie Les Woodies.

 

Op 12 juni was het eindelijk zover, Parc Bagatelle kon opnieuw openen en kon zo ook uitpakken met haar nieuwste attractie Les Woodies. Deze nieuwigheid was normaal al gepland om vorig jaar te openen, maar dat werd door de coronacrisis uitgesteld. Met Les Woodies kreeg het park een attractie van het type Apollo Sidecar, gebouwd door het Italiaanse bedrijf Technical Park. Hierin kunnen de bezoekers zelf gas geven waardoor ze omhoog gaan. In tegenstelling tot de oorspronkelijke uitvoering met moto’s koos het park voor vrachtwagens als karretjes.

 

 

 

Bron en foto: Parc Bagatelle