Nieuwe website voor Bobbejaanland

Het Belgische pretpark Bobbejaanland heeft sinds kort een nieuwe website. De nieuwe website is voorzien van een heleboel foto’s en frisse kleuren maar de grootste vernieuwing is de nieuwe module om tickets te kopen of om te reserveren met je abonnement of andere tickets.

 

Bobbejaanland heeft sinds kort een nieuwe website. De website is voorzien van een witte achtergrond met hier en daar wat frisse kleuren. Enkele leuke foto’s werken het geheel af. De grootste vernieuwing zit hem in de nieuwe module om tickets te kopen of een dagje Bobbejaanland te reserveren met je abonnement. Bovenaan in de rechterhoek van het keuzemenu kun je klikken op tickets. Meteen verschijnt er een menu waarop je je keuze kan maken.

Verder vind je er ook allerlei info over het park terug zoals hoe je het park kan bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De attracties en 4 themagebieden worden ook netjes gepresenteerd in een apart tabblad. Wie de geschiedenis wil lezen van het park kan ook terecht op de website want wanneer je op “Plan je bezoek” klikt en vervolgens “Over het park” aanklikt krijg je een kleine inkijk in de geschiedenis van het park.

 

 

 

Bron: Bobbejaanland