Nieuwe attractie Tempel Kayaan geopend in Dierenpark Almere Jungle

Dierenpark Almere Jungle heeft een nieuwe attractie geopend. Het betreft hier een nieuwe interactieve show die de naam Tempel Kayaan draagt. De voorstelling van zo’n 6 minuten gaat over de 4 natuurelementen water, vuur, aarde en wind.

 

Er is een nieuwe interactieve show in Dierenpark Almere Jungle. De show die zo’n 6 minuten duurt wordt vertoond in een duistere tempel met als thema de 4 natuurelementen (water, vuur, aarde & wind). Er is een volledig verhaal uitgewerkt rond deze attractie en voor de bezoekers die de show bijwonen zijn er tot 30 juni tickets of abonnementen te winnen van het dierenpark.

Het verhaal van deze mysterieuze tempel gaat als volgt. Op een dag trok een avonturier door Amerika op zoek naar kaaimannen en krokodillen. Zo stuitte hij plots op een mysterieuze tempel midden in de Amazone. In deze tempel, Kayaan genaamd zou volgens de lokale bevolking een schat verborgen liggen. Niemand durfde naar binnen vanwege onverklaarbare dingen die gebeurden in de tempel. De avonturier maakte er zijn levensdoel van en ging na vele jaren naar binnen op zoek naar de schat. Na al die jaren had hij de schat gevonden maar toen hij een paar munten uit de schat nam werd de tempel woest en liet het de natuurkrachten los. De avonturier vluchtte en verloor de munten waardoor na al die jaren de tempel nog steeds woest is. Enkel wanneer alle munten terug in de schat liggen kan de tempel terug tot rust komen. Het is uiteraard de taak van de bezoekers om die te vinden.

Wie tijdens de show 1 van de meer dan 500 munten vindt, kan hiermee een gratis ticket of abonnement gaan ophalen.  De kleinere munten leveren je een dagticket op, de grotere een abonnement. Het park vraagt ook om een selfie te nemen met de gevonden munt(en) en die te delen op sociale media. Het park zal hieruit 1 winnaar kiezen die er dan nog een ticket of abonnement bovenop krijgt. Er zal bij de entree van de tempel ook een verblijf voor kaaimannen en piranha’s komen, hieraan wordt nog gewerkt.

Bron & foto: Dierenpark Almere Jungle