Gardaland kondigt nieuwe attractie aan die uniek is in de wereld

Het Italiaanse pretpark Gardaland kreeg er nog maar net een waterpark bij, maar blijft verder werken aan de toekomst. Rond de darkride Ramses il Risveglio verschenen werfhekken waarop te lezen valt dat er een nieuwigheid gebouwd wordt. Dit betekent meteen ook het einde van de bestaande darkride.

 

Gardaland sloot haar darkride Ramses il Risveglio voorgoed, zo blijkt uit een aankondiging die voor de attractie geplaatst werd op bouwhekken. In deze attractie was het de bedoeling op doelen te schieten. Ramses II opende in het voormalige gebouw van de oude Darkride La Valle dei Re die opende in 1987. In 2009 mocht Lagotronics Systems een upgrade geven dat aan het huidige verhaal en thema toegevoegd werd.

 

 

Unieke nieuwe attractie

Wat we nu precies mogen verwachten van de nieuwe attractie, die volgens het park uniek zal zijn in de wereld, is voorlopig onbekend. Sommige fansites spreken over een achtbaan met drie lanceringen, anderen hebben het dan weer over een nieuwe darkride in het thema Jumanji. Wat het nu precies zal worden zal het park pas later bekendmaken, of ontdekken we mogelijk tijdens het opvolgen van de bouwwerken.

 

Bron en foto: Gardaland Plus