Dollywood kondigt nieuwe overnachtingsmogelijkheden aan met HeartSong Lodge & Resort

Het Amerikaanse pretparkresort Dollywood wil tegen 2023 een nieuw overnachtingscomplex bouwen. Dit zal de naam HeartSong Lodge & Resort krijgen. Met dit resort wordt een eerste stap gezet van een tienjarenplan dat uitgewerkt werd. Het nieuw complex zal in de buurt van het in 2015 geopende Dreammore Resort komen.

 

Dollywood’s HeartSong Lodge & Resort zal een natuurlijke uitstraling krijgen en gelegen zijn in de prachtige Smokey Mountains. De naam van het resort komt voort uit een van de songs van Dolly Parton. Het HeartSong Lodge & Resort is het eerste onderdeel van een tienjarig investeringsplan. In totaal zal 500 miljoen dollar in het park worden geïnvesteerd om extra overnachtingsmogelijkheden te creëren. Naast het nieuwe resort worden er momenteel plannen gemaakt voor een nieuwe camping midden in de Smokey Mountains.

 

Het nieuwste resort van Dollywood krijgt een natuurlijke uitstraling met hoge plafonds, zichtbare balken en natuurlijke gelaagde texturen. Het biedt accommodatiemogelijkheden voor gezinnen en koppels van meerdere generaties. Ruime familiesuites en stapelbedden hebben mooie accenten die zijn geïnspireerd op de schoonheid van de Smokies en nodigen gasten van alle leeftijden uit om samen te genieten.

Voor wie het wat unieker wil, biedt het vijf verdiepingen tellende resort ook themasuites en loftkamers aan, die in de dakkapellen zijn gelegen. Veel van de ruime kamers van het resort hebben een balkon die je tussen de bomen brengen.

In het atrium zullen ramen komen van wel vier verdiepingen hoog. Verder kan je plonsen in binnen- en buitenzwembaden. Op deze manier kan je in elk seizoen een duik nemen. Met 26.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte binnen en buiten, is het pand geschikt voor bijeenkomsten van enkele honderden gasten. Van het HeartSong Event Center met twee verdiepingen tot ruime buitenvergaderruimtes en evenementengazon, biedt het resort tal van mogelijkheden om groepen een unieke en inspirerende omgeving te bieden.

 

Dolly Parton stelt het resort zelf voor

 

Bron en foto’s: Dollywood