Walibi Belgium plant opening met Kerstmis in 2023

Kondaa is nog maar net open en Walibi Belgium denkt al meteen aan de verdere toekomst. Volgens Walibi directeur Jean-Christophe Parent is het park in 2023 voldoende winterproof om ook met Kerstmis de deuren te kunnen openen.

 

Hij heeft er lange tijd van gedroomd: een opening in de kerstvakantie, dat vertelde Jean Christophe Parent in een interview aan l’avenir.net. “Deze langdurige gezondheidscrisis stelde ons in staat om na te denken over nieuwe concepten en andere ideeën. Dit hoort erbij en ik ben erg blij met dit vooruitzicht. We kunnen nu zeggen dat we in 2023 onze bezoekers met Kerst goed kunnen verwelkomen. Het moest gewoon geleidelijk gebeuren.”

Het grote investeringsplan heeft het mogelijk gemaakt om het aantal binnenruimtes te vergroten. Zo opende het park in 2019 Karma World met de darkride Popcorn Revenge en het restaurant Delhi’cious. Dit jaar kwam daar het restaurant Nsoso bovenop. Daarnaast werden heel wat oude en nieuwe attracties beschermd tegen de vrieskou. De laatste zaken zullen eveneens tegen dan geregeld zijn.

Bron: l’avenir.net