Toverland start podcast “Betoverd” op Spotify

Toverland heeft onlangs haar eigen podcast online gegooid op Spotify. Dit om het 20 jarige bestaan te vieren. Zo zullen er heel wat oude bekenden langskomen. Er zullen in totaal vijf afleveringen te beluisteren zijn.

 

Om haar 20-jarige verjaardag te vieren lanceert Toverland een eigen podcast. Deze kan je terugvinden op het Spotify kanaal van het park. In een reeks van 5 afleveringen zullen er allerlei bekenden uit het park vertellen over hun werk in Toverland en hoe ze de eerste jaren hebben beleefd. In de eerste aflevering komt de oprichter van Toverland, Jean Gelissen sr. aan het woord. In de volgende afleveringen komen Caroline Kortooms (voormalig algemeen directeur van Toverland), Jean Gelissen jr. (Algemeen directeur Toverland) en Peter Holsteijn (senior ontwerper Toverland) aan het woord. Ook zullen er enkele medewerkers van het eerste uur nog aan het woord komen.

Op het Spotify kanaal kun je daarnaast ook nog steeds de muziek van het park terugvinden. Denk maar aan de soundtrack van de houten achtbaan Troy of de themamuziek van het gebied Avalon. Op het kanaal zijn er 8 verschillende albums terug te vinden met meer dan 100 nummers.

Voor Toverland is muziek heel erg belangrijk. In het verleden heeft het park daarvoor al heel wat geïnvesteerd. Ze werkten hiervoor samen met het Duitse productiehuis IMAScore. Dit productiehuis is bekend van hun vele samenwerkingen met bekende pretparken zoals Phantasialand en Heide Park. Daarnaast kun je ook de Toos-tovershow muziek van componist Ad Grooten terugvinden op het kanaal.

 

 

Bron:Spotify – Toverland

Bron foto: Gregory Dewulf – Themeparkfreaks.eu