Loop mee door en rond Bobbejaanland tijdens de Bobbejaanlandtrail

Op zondag 3 oktober organiseert het Belgische pretpark Bobbejaanland de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail. De looproute werd samen met Fros Multisport uitgestippeld. Samen zorgen ze voor een mooie looproute in de omgeving van het park.

 

 

Bobbejaanland heeft verschillende looproutes voorzien van respectievelijk 5 km, 12 km en 16 km. Hierdoor kunnen lopers van alle niveaus meelopen in dit sportieve evenement. Er is ook gedacht aan de kinderen want ook zij kunnen zich op die dag sportief uitleven met de kidsrun. Zo zijn er looproutes van 500 meter tot 1 km voorzien, dit naargelang de leeftijd van het kind.

De deelnemers zullen alvast een uitdagend parcours voorgeschoteld krijgen doorheen de mooi omgeving van het park. De start is voorzien aan de zijkant van het park, de eindmeet ligt in het park zelf. Tussen start en finish lopen de lopers doorheen een bosrijk gebied en/of langs de Nete.

Wie deelneemt aan de Bobbejaanlandtrail heeft ook meteen recht op toegang tot het park. Verder zijn verzekering, bevoorrading onderweg, kleedkamers en douche inbegrepen in de prijs.

Meer informatie vind je op Bobbejaanlandtrail.be. Wie zich pas na 15 augustus inschrijft moet wel 2 euro toeslag betalen boven op de standaardprijs. Mocht het park de deuren moeten sluiten wegens COVID-19 wordt het volledige ticket terugbetaald.

Er is een beloning voor elke deelnemer, uiteraard worden de winnaars van iedere afstand wordt nog eens extra in de bloemetjes gezet. Het belooft een dag te worden vol in- en ontspanning.

 

 

Bron: Bobbejaanlandtrail | Bobbejaanland

Foto: Facebook/Instagram Bobbejaanland