Fotoalbum: Bellewaerde Park – mei 2021

Op Hemelvaartsdag waren zo goed als alle pretparken in België uitverkocht. Toch hadden Themeparkfreaks Hendrik, Dwainie, Hannelore en Gregory nog reserveringen/tickets weten te bemachtigen voor het West-Vlaamse Bellewaerde. Het weer hadden ze niet mee want het regende de hele dag door.

Ondanks het slechte weer hebben ze toch genoten van het bezoekje aan dit pretpark die ook dierentuin of zoo genoemd mag worden. Want naast attracties biedt het park ook een heleboel dieren aan. Zo kun je in normale tijden een ritje maken met een trein langs tijgers en leeuwen. Deze attractie was net zoals Huracan gesloten door de coronamaatregelen die door de overheid zijn genomen. Gelukkig konden ze nog genieten van andere attracties zoals Wakala, Niagara of El Volador. Die laatste is een unieke attractie want deze is een Topple Tower van Huss. Deze attracties zijn bijna overal buiten werking gesteld behalve in Bellewaerde waar hij regelmatig al eens durft stil te vallen. Geniet mee van het park met enkele foto’s.