Foorkramers verhuren mini-kermis in Ingelmunster

Vanaf juni kunnen kermissen terug doorgaan in België, maar in Ingelmunster kan je nu al naar de kermis gaan. In deze West-Vlaamse gemeente kun je namelijk kermisattracties afhuren voor een half uur. Enkele kermisuitbaters kregen er groen licht van de gemeente om er drie attracties uit te stallen.

 

Wie fan is van kermisattracties kan sinds kort in Ingelmunster terecht. In deze stad kan je momenteel vertier vinden bij drie kermisattracties, namelijk twee botsauto’s en een Wip Ride. Een Wip Ride is vergelijkbaar met een vliegend tapijt met als verschil dat je bij deze attractie de beweging zijwaarts maakt. Deze attracties kun je voor een half uur afhuren en meerdere keren na elkaar uitproberen. Iets wat op een normale kermis niet vanzelfsprekend is.

Wie interesse heeft kan een reservering maken door te bellen naar 0497/49.56.67, dit tussen 10 uur en 22 uur. Er werd geen maximum aantal passagiers voorzien, waardoor je dus ook de attracties helemaal alleen kunt afhuren. De prijs bedraagt 7 euro per persoon.

Deze bijzondere actie loopt nog tot eind mei, vanaf 9 juni zouden kermissen normaal weer mogen doorgaan.

 

Bron: HLN

bron foto’s: Themeparkfreaks – Gregory Dewulf