Technical Park test nieuwe achtbaan TNT-Train

De Italiaanse fabrikant Technical Park is volop bezig met het testen van haar nieuwste creatie. Het gaat om een achtbaan met de naam TNT-Train met oranje trackkleur. Het is het tweede exemplaar van dit model dat de fabrikant gebouwd heeft.

 

Technical Park is een Italiaanse fabrikant van attracties. Het bedrijf bouwde nu een nieuwe grote familieachtbaan met de naam TNT-Train. De rollercoaster is van het model Speedway, dit wil zeggen dat de TNT-Train 13,03 meter hoog is en een oppervlakte in beslag neemt van 20,6 op 45,03 meter.

De achtbaan werd de afgelopen maanden opgebouwd op het terrein van Technical Park. Enkele weken geleden werd het laatste trackdeel geplaatst en ondertussen vonden ook al de eerste testritten plaats. Wie de achtbaan heeft gekocht, is momenteel nog niet duidelijk.

 

De Speedway van Technical Park werd ook al eens gebouwd voor Holiday World – Wooland Fun Park op de Spaanse Canarische Eilanden. Daar draait de achtbaan sinds augustus 2019 haar rondjes als Montaña Rusa.

 

Bron, foto’s & video’s: Technical Park