Six Flags New England opent spannende Supergirl attractie met een jaar vertraging

Six Flags New England kondigde in 2019 aan in 2020 een nieuwe spannende attractie te openen, maar door de coronacrisis ging dit jammer genoeg niet door. Gelukkig laat het park nu weten dat deze attractie dit jaar zeker nog geopend zal worden.

 

Superhelden en Six Flags parken gaan hand in hand, ook zo bij Six Flags New England. Vanaf dit jaar zullen de bezoekers een ritje kunnen maken op Supergirl. Deze nieuwe attractie wordt een moderne variant op de klassieke Enterprise attractie. Het mag dan wel met een jaartje uitstel zijn, toch zal dit een leuke toevoeging worden aan het aanbod.

 

 

Supergirl is een attractie van het type Endeavour, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De attractie bestaat uit een grote draaischijf met een hefarm. Wanneer de schijf gaat draaien, word je omhooggetild en zal je aan hoge snelheid, met je voeten los, omwentelingen maken. De attractie biedt plaats aan 24 personen.

 

 Bron en foto: Six Flags New England