SBF Visa Group introduceert een interactieve Roulette attractie

De Italiaanse fabrikant SBF Visa Group heeft een nieuw attractieconcept voorgesteld. De Unicoaster Roulette wordt een interactieve ervaring, waarbij je zelfs als toeschouwer plezier kan beleven. De attractie werd gebaseerd op een casino spel.

 

Bij de Unicoaster Roulette kan je als inzittende zelf de koprollen die je maakt bepalen met behulp van een hendeltje. Je kunt zowel voorwaartse als achterwaartse buitelingen maken. Maar ook de omstaanders krijgen een interactief aspect, zij kunnen namelijk wedden zoals bij een roulette.

 

 

Wanneer de attractie aan het draaien gaat kunnen de omstaanders wedden op het getal waarop een karretje zal eindigen, net als het witte balletje bij een echte roulette. Het karretje dat het balletje moet voorstellen zal knipperende lichten hebben en random bepaald worden.

De Unicoaster Roulette heeft een diameter van 17 meter en een hoogte van zes meter. De acht armen, elk met twee stoelen, bieden plaats aan 16 personen. De theoretische capaciteit bedraagt 240 personen per uur.

 

Bron: SBF Visa Group