Potts Park breidt Stenen Tijdperk zone uit

Het Duitse Potts Park breidt haar Stenen Tijdperk zone uit met een kleine nieuwigheid. In de zone krijgt een graafmachine attractie een plekje. Maar dat is niet de enige verandering in het park, ook de maritieme zone wordt verder afgewerkt.

 

Potts Park zal dit jaar een afgewerkte maritieme zone aanbieden en breidt haar Stenen Tijdperk zone uit met een nieuwigheid. Deze nieuwigheid worden graafmachines voor de jongste bezoekers. In de maritieme zone is men al enkele jaren aan het werk. Men wou er een samenhangend geheel van maken en dat wordt dit jaar afgewerkt met aangepaste muziek.

Het maritieme gebied ontving in 2019 nog de nieuwe attractie Frog Hopper en de Tulpendanz attractie werd in een nieuw jasje gestopt. Verder opende in deze zone een vuurtoren en het ballenwerpspel Pillepelle. Dit jaar krijgt de schommelboot en wildwaterbaan nog een nieuw kleurtje en werd de glijbaan volledig vernieuwd. De zone krijgt de naam Meer und mehr, wat zoveel betekent als zee en meer.

Voor de themamuziek in deze zone werd een beroep gedaan op IMAscore, die ondertussen best bekend zijn als componisten van pretparkmuziek.

 

 

Bronnen: Parkerlebnis, Potts Park