Plopsa opent eerste overnachtingsmogelijkheid met Plopsa Village De Panne

Terwijl de opening van het Plopsa Hotel alweer moest worden uitgesteld wegens de coronacrisis is er dan nu toch voor het eerst een overnachtingsmogelijkheid in Plopsa-stijl. Camping Ter Hoeve dat naast Plopsaland De Panne ligt is nu omgedoopt tot Plopsa Village De Panne en opende op 3 april haar deuren voor de eerste bezoekers.

 

In het uiterst westelijke puntje van de Belgische kust, tussen het vlakke Vlaamse land De Moeren en het grootste bos- en duinreservaat van De Panne, liggen het pretpark Plopsaland De Panne en het waterpark Plopsaqua De Panne. Daarnaast is er nu ook nog het volledig vernieuwde Plopsa Village De Panne geopend, de eerste overnachtingsmogelijkheid bij de Plopsa Group.

Het Plopsa-resort in De Panne wordt naast het pretpark, waterpark en de nieuwe camping, verder aangevuld door het Proximus Theater (vroeger Plopsa Theater) en het toekomstige Plopsa Hotel dat klaar is en wacht om geopend te worden.

 

Plopsa Village De Panne:

Tussen het groen en de moderne faciliteiten bevinden zich honderden standplaatsen waar je met je mobiele caravan, motorhome of tent terecht kan voor een heerlijk zorgeloze vakantie. Plopsa Village De Panne beschikt over splinternieuwe ruime standplaatsen voor je eigen caravan, motorhome (camper) of tent. Je dient er wel rekening mee te houden dat Plopsa Village De Panne geen caravans, motorhomes of tenten zelf verhuurt. Het is wel de bedoeling dat hier op termijn verschillende huisjes gebouwd zullen worden.

Er is een recent vernieuwd sanitair en een wasserette en een volledige uitrusting voor de campers met lozingsplaats en watertankvulling. Voor ontspanning is er een speeltuin waarin de kleinsten zich uren kunnen vermaken, een petanquebaan en beachvolleyterrein. Er is WiFi beschikbaar over het hele terrein en een gloednieuw receptiegebouw.

Dankzij de ligging aan de Belgische Kust, omgeven door rustige natuur en het naastgelegen Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, is Plopsa Village De Panne de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke familievakantie aan de Belgische kust.

Volwassenen en kinderen boven de 10 jaar betalen 7 euro per nacht en kinderen onder de 10 jaar 4 euro. Een caravan of mobilhome kost 12 euro per nacht terwijl een tent 7 euro per nacht is. Een auto en hond zijn elk 3 euro extra per nacht terwijl elektriciteit en parking 5 euro per nacht is. Er zijn ook verschillende pakketten in de aanbieding die het verblijf goedkoper maken of je kan tussen de 1600 euro en de 2750 euro betalen voor een seizoensplaats voor (sta)caravans.

Bron en foto’s: Plopsa