Movieland Park transformeert Horror House in moordhotel

Movieland Park, gelegen aan het Italiaanse Gardameer, vernieuwt haar spookhuis voor dit seizoen. Het Holmes Hotel zal een echt moordhotel worden uit het Chicago van 1890. Voorheen ging deze attractie door het leven als The Horror House.

 

Voor de 15de verjaardag van het spookhuis in Movieland Park zal dit Horror House vanaf dit seizoen een nieuw thema krijgen. Voorheen wandelden de bezoekers aan dit huis in polonaise doorheen meerdere horrorfilmscènes. In het Holmes Hotel zullen ze getuige zijn van de gruwelijke daden van  Henry Howard Holmes.

Het horrorhotel is gebaseerd op het echte hotelgebouw in Chicago dat Holmes begin jaren 1890 bouwde en uitrustte met talloze vallen en martelwerktuigen. In dit hotel dat bekend staat als The Castle pleegde hij talloze moorden en vergaarde hij een aanzienlijk fortuin totdat hij in 1896 werd veroordeeld en geëxecuteerd.

 

 

Bronnen: Movieland Park, Parkerlebnis

Foto: Movieland Park