Majaland Kownaty deelt eerste concepttekening van nieuwe Super Wings zone

Het Poolse Majaland Kownaty breidt in 2021 uit met een Super Wings themagebied. Super Wings is een tekenfilmreeks over vliegtuigen en immens populair in Duitsland. De zone zal twee attracties krijgen en een nieuw restaurant.

 

Nu is een eerste concept art gedeeld van het nieuwe gebied, hierop zien we de waterspeeltuin die het park gaat bouwen. En die ziet er veel belovend uit. De waterspeeltuin is volledig aangekleed als een luchthaven met landingsbanen, vliegtuigen enzoverder.

 

Daarnaast komt er ook nog een interactieve vliegtuigmolen. Deze attractie kan je al vinden in het Duitse Holiday Park en zal gebouwd worden door Gerstlauer. De attractie krijgt de naam Jett Fly, vernoemd naar het hoofdpersonage van de serie Super Wings.

Ook zou er in het nieuwe gebied nog plaats zijn voor een nieuw restaurant. Dit krijgt de naam World Aircraft Snack.

 

Bron en foto: Majaland Kownaty, looopings