Heide Park heropent op 1 mei

Het Duitse Heide Park zal op 1 mei opnieuw de poorten openen. Er gelden echter nog strenge coronamaatregelen in Duitsland en pretparken moeten in principe gesloten blijven. Het park kon het recht op opening afdwingen in de rechtbank.

 

Heide Park heropent op 1 mei, na een periode van verplichte sluiting. Het park kreeg haar gelijk bij de rechtbank en hoeft daarom niet langer gesloten te blijven. Er zullen in het park strenge maatregelen gevolgd moeten worden. Het vakantiedorp en het hotel zullen, in tegenstelling tot het pretpark, nog gesloten blijven.

 

Maatregelen

Toegang tot het Heide Park Resort is tot nader order alleen mogelijk met een geldige, negatieve COVID-test van maximaal 24 uur oud. Deze regel is van toepassing op alle bezoekers van 6 jaar en ouder. Belangrijk is dat een eigen sneltest niet geldig is.

Men kan ook opteren om bij het park een sneltest te laten uitvoeren. Dit is gratis voor inwoners van deelstaat Nedersaksen. Voor andere bezoekers kost dit 18 euro per persoon.

Wie minimaal 15 dagen voor het bezoek gevaccineerd werd hoeft geen negatieve test voor te leggen, maar wel een vaccinatiebewijs.

 

Bron: Heide Park