Dennlys Parc verwerft 8.000 m² uitbreidingsruimte

Het Franse Dennlys Parc wil in de toekomst opnieuw gaan uitbreiden, maar omdat de huidige oppervlakte volledig benut is, kocht het park een uitbreidingsgebied van 8.000 m². In dit gebied zullen in de toekomst nieuwigheden te vinden zijn, maar wanneer dat precies zal zijn is momenteel nog afwachten.

 

Dennlys Parc in Frankrijk is volgebouwd, plaats voor grote nieuwigheden is er niet meer en daarom besloot parkmanager Christian Crunelle nieuwe grond aan te kopen. Zo kan het park in de toekomst nieuwigheden gaan bouwen op een stuk grond van 8000 m2 . Dit nieuwe gebied ligt tussen de achtbanen Furio en Nitro.

De coronacrisis en het daarbij horende verlies aan inkomsten zorgen er wel voor dat men nu nog niet kan zeggen wanneer we nieuwe attracties zullen zien verschijnen. Volgens de parkmanager zijn verschillende fabrikanten momenteel bezig met het uitwerken van voorstellen om het nieuwe gebied in te vullen. Hiervoor komen Franse en Italiaanse bedrijven in aanmerking, er zou zelfs een Amerikaans bedrijf in aanmerking komen.

Dennlys Parc hoopt het nieuwe gebied te gebruiken voor een waterattractie . Afhankelijk van de omvang van het project zijn ook één of meerdere kleinere attracties denkbaar. Maar alles zal afhangen van de financiële toestand van het park.

 

Bronnen: La Voix du Nord, Parkerlebnis

Foto: Themeparkfreaks