Cars Road Trip opent bij heropening van Disneyland Paris

Ook al is het Disneyland Paris Resort nog gesloten, toch is er nieuws naar buiten gekomen over de opening van de vernieuwde Cars-attractie in het Walt Disney Studios-park. Cars Road Trip, de vervanger van de Studio Tram Tour, is klaar om te openen bij de heropening van het park.

 

In het Walt Disney Studios-park in Disneyland Paris zijn ze druk in de weer met de laatste puntjes op de i te zetten van de nieuwe Cars Road Trip-attractie. Deze attractie vervangt de oude Studio Tram Tour die in januari 2020 voorgoed haar deuren sloot. Het oude backlot-thema heeft plaats moeten ruimen voor de populaire Pixar-filmreeks Cars. In een recente blik achter de schermen nam Disneyland Paris de tijd om de nieuwe ervaring uit de doeken te doen en aan te kondigen dat de attractie opent voor het publiek bij de heropening van Disneyland Paris. Wanneer het Disneyland Resort in Parijs mag heropenen, is nog niet bekend.

Cars Road Trip is een familieattractie gebaseerd op de legendarische Route 66 en het verhaal uit de films van Cars. Bezoekers worden verwelkomd door Sally en Cruz en andere personages uit de filmreeks die hun begeleiden op de reis langs Route 66 waar enkele bezienswaardigheden te zien zijn. Naast de gerenoveerde Catastrophe Canyon, worden ook verscheidene nieuwe decorstukken toegevoegd aan de tramrit.

Naast de vernieuwde Studio Tram Tour, werkt Disney ook aan gloednieuw Marvel-gebied dat in 2022 moet openen in de Walt Disney Studios. Onderdeel van dat gebied wordt een nieuwe Spiderman-darkride en de oude Rock’n RollerCoaster die wordt omgebouwd naar een Iron Man-achtbaan. In onderstaande video viert Disneyland Paris haar 29ste verjaardag met een kijkje achter de schermen bij alle projecten momenteel gaande in het resort.

 

 

Bronnen: OutsidEars, Disneyland Paris