Slagharen maakt het Paasweekend extra avontuurlijk

Op zaterdag 26 maart zou het 59e seizoen voor het bekende Attractie- & Vakantiepark Slagharen starten, maar helaas blijven de deuren van het attractiepark door de Corona pandemie nog iets langer gesloten. Dit betekent dat het ook voor de populaire achtbaan “Gold Rush” nog even wachten is voordat er weer bezoekers vol spanning en adrenaline plaatsnemen in de attractie voor een spannend ritje.

 

Glamping onder de Gold Rush
Dit bracht het team van Slagharen op een ludiek idee! Aangezien het vakantiepark wel binnenkort haar deuren opent heeft Slagharen besloten haar overnachtingscapaciteit tijdens het Paasweekend uit te breiden. Twee unieke door YALA Canvas Tenten beschikbaar gestelde Glamping tenten zullen onder de Goldrush worden geplaatst. De tenten worden sfeervol en met een knipoog naar het Wilde Westen aangekleed voor 4 personen. De tenten zijn niet te reserveren maar alleen te winnen! Via een speciale win-actie op slagharen.com/winactie-overnachting  kunnen de avontuurlijke kandidaten meedoen. Het verblijf geldt voor 2 nachten voor vier personen inclusief een luxe ontbijtbox.

 

Samen er op uit in en rondom Slagharen
Vakantiepark Slagharen zal vanaf het Paasweekend haar deuren openen en gasten kunnen rekenen op een ontspannen verblijf in een comfortabele lodge of sfeervolle cottage. Tevens zijn de mobile homes, wigwam tenten en camping geopend. Slagharen is gelegen in het schitterende Vechtdal waar gasten kunnen genieten van lang gestrekte bossen, vennetjes en heide, kleine pittoreske dorpjes en mooie landhuizen en kastelen.

Ook op het park is er voldoende vertier voor jong en oud te vinden. Dagelijks staan er diverse Corona-proof activiteiten zoals mini golf, kinderdisco en speurtochten op het programma en is bij mooi weer Sunny Beach geopend om te relaxen en te pootje baden. Kinderen vermaken zich in de vele speeltuinen en uiteraard zijn ook de parkmascottes Randy & Rosie van de partij. Voor gasten die na een actieve dag trek hebben gekregen zijn er diverse take-away opties  en uiteraard is shoppen via personal shopping en click & collect ook mogelijk.

Kortom een verblijf bij Vakantiepark Slagharen is door de afwezigheid van de attracties alles behalve saai en staat nog altijd garant voor avontuurlijk genieten.