Marveld breidt haar zwembad uit met vier nieuwigheden

Het Nederlandse vakantiepark Marveld breidt dit jaar haar zwembadgedeelte serieus uit. De nieuwe blikvanger van het waterpark wordt een Space Bowl-glijbaan die een trechter bevat. Maar ook drie andere nieuwigheden zullen worden toegevoegd aan het aanbod.

 

Marveld is een vakantiepark gelegen in Groenlo tussen Hengelo en Bocholt vlak bij de Duitse grens in Nederland. Het vakantiepark bevat onder andere een zwembad waar verblijfgasten eenmaal per dag gratis kunnen zwemmen. Dagjesgasten betalen 5 euro toegang. Op dit moment bevat het waterpark een buitenglijbaan en 3 binnenglijbanen. Daar komen nu verschillende glijbanen bij.

 

De blikvanger wordt de Space Bowl. Dit is een glijbaan met trechter. Daarnaast komt er ook een Wild River en een spraypark. Ook nog twee andere glijbanen worden toegevoegd. De bouwwerkzaamheden voor de nieuwigheden gingen in oktober 2020 van start en moeten tegen de meivakantie van dit jaar afgerond zijn.

 

Bron, foto en video’s: Marveld Recreatie