Fotoalbum: Wildpark van de Grotten van Han – oktober 2020

Op een prachtige herfstdag in oktober trokken Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore naar het domein van de Grotten van Han. Dit domein herbergt een groot grottenstelsel waar je kunt ingaan, een wildpark dat te voet of met een trein kan worden verkend en twee museums. Ze hadden hier vroeger al eens een bezoek gebracht aan dit domein en deden toen de grotten en een rondrit in de trein door het wildpark. Doordat de trein hen niet echt beviel zijn ze teruggekomen om het wildpark dit keer te voet te doen. Je verkent het domein aan de hand van een wandelroute die net geen 6 km lang is. Onderweg beklim je enkele steile stroken en kun je genieten van enkele mooie uitzichten. Af en toe kom je dan eens een paar dieren tegen zoals herten, everzwijnen, beren, wolven, enz. Geniet mee van dit mooie maar vooral grote wildpark in de Ardennen.