Duinrell voegt luxe lodgetenten voor zeven personen toe aan vakantiepark

Bij het Nederlandse vakantiepark van Duinrell worden deze winter extra lodgetenten geplaatst. Deze nieuwe tenten zullen plaats gaan bieden aan zeven personen. De tenten zijn extra groot en bevatten drie slaapkamers.

 

Nadat het park al investeerde in luxe lodgetenten voor vijf, zes en acht personen, komen er nu tenten bij voor zeven personen. Deze 7-persoons luxe lodgetenten zijn extra ruim met een woonoppervlak van 50m² met onder andere een ruim woongedeelte met keuken, drie slaapkamers, een badkamer en overdekte veranda.

De pagode-achtige vorm van het dak, wat qua ontwerp ook écht anders is dan de bestaande lodgetenten, zorgt voor veel ruimte en hoogte binnen en de glazen voorzijde zorgt tevens voor veel daglicht. Ook komen er nieuwe luxe lodgetenten voor 5 en 6 personen bij in het vakantiepark, zodat er nog meer gasten kunnen overnachten.

 

Enkele impressies

 

Bron en foto’s: Duinrell