Center Parcs Erperheide wordt compleet vernieuwd

Het Belgische Center Parcs park in Erperheide wordt compleet vernieuwd. Zo zullen niet alleen de accommodaties vernieuwd worden, ook het waterpark Aqua Mundo, speeltuin en het winkelcentrum Market Dome zullen volledig vernieuwd worden.

 

Vernieuwde Aqua Mundo:

In de vernieuwde Aqua Mundo spetter je rond in een gloednieuwe Water Playhouse – een Water Factory waar de kids een hele ontdekkingstocht beleven en water uit alle hoeken en gaten komt. Zo komt er onder andere ook een Cone-glijbaan.

 

In het vernieuwde Koraalbad van Erperheide kun je niet alleen de meest exotische vissen bewonderen, maar nu ook lekker spatten en plonsen rond een nieuwe speelfontein.

 

Vernieuwde Market Dome:

Shoppen doe je met een grote glimlach in de nieuwe Shop & Smile winkels. In de nieuw aangeklede Market Dome komen twee winkels. In de “Shop & Smile Kids & Home” winkel kan je speelgoed, decoraties en natuurlijk souvenirs als aandenken aan je verblijf vinden. In de “Shop & Smile Aqua & Fashion” vind je de nieuwste bad- en seizoensmode.
 

De vernieuwing van de bowlingbaan bevat nieuwe LED-verlichting en dit zorgt voor een flitsend sfeertje wat de spanning nog extra opvoert. Ook alle apparatuur is er vernieuwd voor een nog beter resultaat in het smijtwerk van de ballen.

 

Buitenvernieuwingen:

Om te zorgen dat je al die vernieuwingen goed kunt vinden en omdat het er mooi uitziet, is er een nieuwe promenade aangelegd bij Erperheide, met fraaie verlichting en wegwijzers.

 

Vernieuwde accommodaties:

Net als bij de vernieuwingen in de andere parken laat Center Parcs zich ook in Erperheide inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kinderen heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat je veel natuur, natuurlijke materialen en groene tinten terug gaat zien. 

In de Comfort cottage is er bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. De eerste vernieuwde accommodaties zijn nu al te boeken.

Nieuw: Dieren in het bos cottage:

Wil je de kinderen verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis? Trakteer ze op een verblijf in een van de nieuwe Dieren in het bos cottages! In elke kamer ontdek je weer een nieuw dierenthema. De woonkamer is het domein van bosvogels, uiteraard vind je in de slaapkamer de nachtdieren terug en in de badkamer douche je te midden van vrolijke kikkers en andere amfibieën. In de kinderkamer bevindt zich het berenhol en dit heeft een geheime doorgang naar de speelkamer! Ook de nieuwe Dieren in het bos cottages zijn nu te boeken.

 

Paradijs voor kinderen:

Een andere inspiratiebron voor het vernieuwde Erperheide zijn de jonge gasten. Het park is immers een waar paradijs voor gezinnen met kleine kinderen. Daarom zijn er bijvoorbeeld gloednieuwe thematische speeltuinen gebouwd. 

 

Bron: Center Parcs