Werken aan nieuwe attractie Bakken vergevorderd

Het Deense pretpark Bakken sloot vorig jaar haar achtbaan Racing na 48 jaar dienst, maar vervangt die attractie dit jaar met een gloednieuwe thrillride. Deze attractie zal van het type Move It 24 worden, gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Ondertussen zijn de bouwwerkzaamheden vergevorderd.

 

Nadat het Deense pretpark afgelopen seizoen de KMG Freak Out attractie Super Nova opende, zal het ook dit jaar uitpakken met een thrillride van deze Nederlandse fabrikant. Ditmaal gaat het om een attractie van het type Move It 24 2.0.

Deze attractie bestaat uit een grote gondel, die door middel van drie assen draaibewegingen maakt en overkop gaat. Ondertussen zijn de bouwwerkzaamheden aan deze attractie vergevorderd. KMG deelde enkele foto’s waarop de thrillride volledig opgebouwd is en waar we de LED-verlichting kunnen aanschouwen.

 

Foto’s: KMG