SBF Visa Group stelt nieuwe interactieve attractie Twist’n Shot voor

Het Italiaanse bedrijf SBF Visa stelde onlangs haar nieuwe attractietype Twist’n Shot voor. Het gaat om een interactieve waterattractie met ronddraaiende schijven waarop gondels staan. Vanuit deze gondels kan men elkaar natspuiten.

 

Met Twist’n Shot heeft de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group een nieuwe attractie voor het hele gezin opgenomen in haar aanbod. Het gaat om een interactieve waterattractie, die vooral populair zal zijn op warme dagen in de zomer. Hier komt niemand droog uit.

Eerlijkheidshalve moeten we deze attractie gaan vergelijken met de Twist’n Splash die Mack Rides al enkele jaren bouwt, waarvan je in Attractiepark Slagharen een exemplaar kan terugvinden. De attractie bestaat uit twee gondels met daarop telkens vier ronddraaiende bootjes. In deze bootjes staan waterkanonnen waarmee je naar de andere bootjes kan spuiten. Per rit is er plaats voor 48 personen.

 

 

De attractie heeft een vloeroppervlak van 23,5 x 13,9 meter (veiligheidsafstanden al meegerekend). Het waterbassin is 20,3 x 10,6 meter groot. Daarnaast is het stroomverbruik met 34 kW erg laag.

 

Bron en foto: SBF Visa Group