Sartori Rides brengt grotere versie van de Wip op de markt

De Italiaanse fabrikant Sartori Rides heeft een nieuwe attractie op de markt gebracht. Het gaat om de New Crazy Surf, een mobiele thrillride. Deze attractie is een grotere versie van de alom gekende Wip die we vooral in pretparken en op kermissen tegenkomen.

 

Na de productie van meer dan 100 modellen in verschillende versies in de afgelopen jaren, heeft Sartori Rides nu het grootste en hoogste model gefabriceerd. De New Crazy Surf zoals de nieuwste versie noemt, bevat 20 zitplaatsen.

New Crazy Surf is gemaakt als een transporteerbare attractie. Deze heeft een trailer met een lengte van 13,6 meter en drie assen, waardoor het transport door elk land zonder problemen zal kunnen rijden. De New Crazy Surf kan een aangepaste decoratie en LED-verlichting hebben naar gelang de exploitant dit wenst.

 

 

Bron, foto’s, Video: Sartori Rides