Parc de la Vallée kondigt nu ook een log flume aan voor 2021

Het Franse pretpark Parc de la Vallée zal in 2021 twee nieuwe attracties openen. Het gaat om een nieuwe theekopjesattractie dat eerder al werd aangekondigd en ook om een log flume, ook wel de boomstammetjes genoemd.

 

Het relatief jonge pretpark Parc de la Vallée in Frankrijk opent bijna elk jaar wel nieuwigheden en dat zal in 2021, ondanks de coronacrisis, niet anders zijn. Nu is bekendgemaakt dat het pretpark een waterattractie zal openen. Het worden de alom gekende boomstammetjes die populair zijn op warme dagen bij jong en oud. De naam van deze attractie wordt River Splash, hierop kan je vanaf een lengte van 120 cm een ritje maken.

[Foto]

 

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat er dit jaar een theekopjesattractie zal openen. De naam van deze attractie wordt Marmites. Op de bouwfoto’s van deze attractie lijkt deze een kannibaal thema te krijgen.

 

Parc de la Vallée is bij pretparkfans ook wel bekend van Nigloland. Het park nam immers al tweemaal een oude rollercoaster over van het andere Franse pretpark. Het gaat om de Magic Pomme, een kinderachtbaan die als Chenille in Nigloland haar rondjes draaide en om een grotere familiale achtbaan Bobsleigh, een City Jet 400 van de voormalige Duitse fabrikant Schwarzkopf, waarvan onlangs bekend raakte dat dit exemplaar in 1976 in Walibi Holland heeft gestaan.

 

Bron en foto’s: Parc de la Vallée