Belgisch bedrijf BoldMove ontwikkelt concept voor een Marsipulami park

Het Belgische bedrijf BoldMove ontwikkelde in samenwerking met Mediatoon Licensing het nieuwe pretparkconcept Houba World. Bij dit concept zullen geïnteresseerden een pretpark kunnen openen, dat in het teken staat van tekenfilmfiguur Marsipulami.

 

Houba World is een kant-en-klaar pretpark waar bezoekers de wereld van Marsipulami kunnen ontdekken. Het park is gebaseerd op een gedetailleerd masterplan van 3.000 vierkante meter en biedt als hoofdattractie een BoldMove Smash & Reload darkride met aangepaste gameplay en een passend tempelthema aan. In een passend en indrukwekkend decor van een tropisch bos met rivieroever, tempels en rotsformaties kunnen 15 attracties worden gebouwd. Er zijn ook kleinere varianten mogelijk. Verder is er een themarestaurant en een groot winkelgebied met merchandising voorzien.

Houba World kan naast/in een bestaande indoorlocatie gebouwd worden zoals een winkelcentrum, bioscoop of FEC (Family Entertainment Center). Maar het kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd in een bestaand park of dierentuin. Er is ook de mogelijkheid om een outdoorgebied te creëren.

Bron en foto’s: BoldMove