Maquette toont thematisering nieuwe achtbaan Parc Du Bocasse

Op het Franse pretparkforum Ameworld postte gebruiker Teddy enkele indrukwekkende foto’s van een maquette die de nieuwe achtbaan van het Franse Parc Du Bocasse op verkleinde schaal moet voorstellen. De nieuwe achtbaan zal, net zoals de rest van het themagebied, volledig in het teken komen te staan van dinosauriërs. De maquette toont eveneens dat de thematisering van de nieuwe attractie erg indrukwekkend zal worden. Dat laatste hadden de fans niet verwacht.

 

Parc Du Bocasse bouwde in hoog tempo haar nieuwe achtbaan op. In amper tien dagen tijd werd de volledige achtbaan opgebouwd. Het gaat hier om een Suspended Family Coaster van de Nederlandse fabrikant Vekoma. Het park heeft enige tijd geleden al laten weten dat deze achtbaan in het teken van dinosauriërs zal komen te staan, maar de foto’s van forumlid Teddy op Améworld doen de fans wel van hun stoel vallen. De maquette is op z’n minst indrukwekkend te noemen!

Op een naam is het voorlopig nog even wachten. De statistieken van deze achtbaan zullen vergelijkbaar zijn aan die van Orkanen in Fårup Sommerland. De nieuwe attractie zal doorheen een tunnel duiken, net onder een grote dinosaurus.

 

Foto’s: Teddy – Ameworld