Hoogste punt Suspended Family Coaster bereikt in Parc du Bocasse

De bouwwerken aan de nieuwe Suspended Family Coaster in het Franse pretpark Parc du Bocasse gaan in een razend tempo vooruit. Enkele dagen geleden werd nog maar pas de eerste track geplaatst en ondertussen werd al hoogste punt bereikt!

 

Parc du Bocasse blijft verder timmeren aan de toekomst. Ondanks de coronacrisis en de daarbij gepaarde sluitingsperiode en dus minder bezoekers, zal dit Franse pretpark volgend jaar uitpakken met een nieuwe achtbaan. Het gaat om een Suspended Family Coaster die gebouwd wordt door de Nederlandse fabrikant Vekoma.

De bouwwerken zijn de laatste dagen aan een zeer snel tempo verlopen. Nog maar enkele dagen geleden werd pas het eerste trackdeel geplaatst en ondertussen werd zelfs al het hoogste punt bereikt. Naast de liftheuvel werd ook de first drop en het laagste punt van de achtbaan gebouwd. Dit ligt namelijk in een tunnel onder de grond op het einde van de first drop. Ook de daaropvolgende bocht en het stuk track daarna staat al volledig overeind.

De achtbaan wordt gelijkaardig aan Orkanen in Fårup Sommerland (Denemarken) en Dragon Roller Coaster in Energylandia (Polen). De bouwwerken van het nieuwe project kan je hier op de voet volgen.

 

Foto’s: Vekoma