Fotoalbum: Fête Foraine d’Automne – Charleville-Mézières – oktober 2020

De Fête Foraine d’Automne in de Franse stad Charleville-Mézières, niet ver van de Belgische grens, liep dit jaar van 3 oktober tot 18 oktober 2020. Dit jaar was er een mooie attractielijst met heel wat thrillrides die nieuw waren of zelfs een première kende.

De Fête Foraine d’Automne in de Franse stad Charleville-Mézières, niet ver van de Belgische grens, liep dit jaar van 3 oktober tot 18 oktober 2020. Dit jaar was er een mooie attractielijst met heel wat thrillrides die nieuw waren of zelfs een première kende.

Zo was er de Mega Loop van Pfausser, een attractie van het type Pegasus 2.0 gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park die deze zomer in Luna Park Cap d’Agde in première was gegaan en voor het eerst in het Noorden van Frankrijk te zien was.

Een andere blikvanger van formaat was, de première van het gloednieuwe prototype Spider die eveneens uitgebaat wordt door Pfausser. Deze keer werd de attractie gebouwd door de Italiaanse fabrikant Fabbri Group.

Voor de achtbaanfans was er eveneens een unieke kans. De Speedy Maouse van Noah & Karl-Heinz Starck was aanwezig. Deze achtbaan van het type zyklon reist normaal enkel in het zuiden van Frankrijk rond en in Zwitserland en komt normaal nooit zo dicht bij de Belgische grens. Verder was er nog de Big Apple achtbaan Goulis van Coppier en de erg kleine kinderachtbaan Baby Pomme. Ook de Bayern Kurve van Thomas Bozec was present, een creatie van Schwarzkopf.