Wing Coaster en Launch Coaster geopend in Happy Valley Nanjing

Op 11 november opende het gloednieuwe pretpark Happy Valley Nanjing en de Chinese provincie Jiangsu. Het park pakt uit met enkele grote attracties zoals een B&M Wing Coaster, een Intamin Launch Coaster en een Vekoma Suspended Family Coaster.

 

Dit park heeft vijf achtbanen. De eerste is een B&M Wing Coaster met de naam Forest Predator. Deze bevat 5 inversies, een Dive Drop, Looping, 2 Corkscrews en een In-Line Twist. Van deze attractie verschenen verschillende video’s en die zien er goed uit!

 

 

Andere achtbanen zijn een Suspended Family Coaster en een Family Boomerang Coaster die eveneens beide door Vekoma geleverd werden. De vierde achtbaan is een Mine Train van de Chinese fabrikant Golden Horse.

 

De vijfde achtbaan is opnieuw een klepper van formaat. Het gaat hier om een Intamin Launch Coaster die vrij gelijkaardig is aan Cheetah Hunt uit Busch Gardens Tampa en die drie lanceringen bevat. Helaas vonden we van deze laatste attractie enkel foto’s, maar ook deze werd ondertussen geopend voor het publiek.

Video’s & foto’s: Roller Coaster Dream