Pretparkwinkel.nl eerste CoasterDynamix verkooppunt van Nederland

Story Fabrique lanceert de webshop voor pretparkfans van Nederland en België: Pretparkwinkel.nl. In de webshop van Pretparkwinkel.nl kan je vanaf vrijdag 6 november onder andere terecht voor een NanoCoaster van CoasterDynamix of voor unieke attractiepark sokken in de vorm van Roller Coaster Socks.

 

In samenwerking met CoasterDynamix brengt Pretparkwinkel.nl als eerste verkoopkanaal van Nederland en België de NanoCoasters van CoasterDynamix op de markt. De NanoCoasters zijn een miniatuur weergave van bekende en verdwenen achtbanen over de hele wereld. De NanoCoasters worden als een bouwpakket geleverd. Het is dus aan jou om de achtbaan in het klein te herbouwen. Op Pretparkwinkel.nl zijn de Fünfer Looping, Crystal Beach Cyclone en Nemesis verkrijgbaar.

 

Naast de samenwerking met CoasterDynamix presenteert Pretparkwinkel.nl ook de Roller Coaster Socks. De collectie Roller Coaster Socks bestaat uit Arrow Socks gebaseerd op de treinen van Arrow Dynamics, Woody Socks met de referentie naar de klassieke houten achtbaantreinen en Log Flume Socks in thema van de welbekende boomstammetjes. ‘’De Roller Coaster Socks zijn een must-have voor alle pretparkfans. Met mijn passie voor attractieparken zou ik deze sokken gelijk kopen, dat is precies de reden waarom ik de Roller Coaster Socks heb gemaakt’’ Aldus Nando de Kroon van Story Fabrique en oprichter van Pretparkwinkel.nl.

 

De NanoCoasters en Roller Coasters Socks zijn vanaf nu verkrijgbaar op Pretparkwinkel.nl. De ambitie van Pretparkwinkel.nl is om de grootste webshop van attractiepark gerelateerde artikelen te worden van Nederland en België. In dat kader kan men een breder assortiment en verschillende samenwerkingen verwachten in de toekomst.