Paultons Park deelt leuke beelden van testritten Storm Chaser

Het Engelse pretpark Paultons Park zal in 2021 een nieuw themagebied openen. In dit gebied, dat Tornado Springs heet, komen acht nieuwe attracties te staan. De grote blikvanger is de spinning coaster Storm Chaser. Ondanks dat de opening werd uitgesteld naar volgend jaar, deelde Paultons Park onlangs leuke beelden van de testritten.

 

In het Engelse pretpark Paultons Park blijft men werken aan de nieuwe themazone Tornado Springs, dat maar volgend jaar zal openen wegens het coronavirus. Je zal er Cyclonator kunnen ontdekken, een frisbee-attractie van 25 meter hoog, het autoritje Al’s Auto Academy en twee vrijevaltorentjes Windmill Towers. Als laatste zullen er ook Buffalo Falls water raft ride en Trekking Tractors geopend worden.

De grote blikvanger is zonder twijfel Storm Chaser, een achtbaan met draaiende karretjes. Deze achtbaan werd geleverd door Mack Rides en heeft een hoogte van 20 meter. Een kleinere variant van dit type kan je terugvinden in Toverland met Dwervelwind. De testritten op de achtbaan gingen in augustus van start en onlangs deelde het park leuke foto’s van de treintjes die door het parcours razen. De voorziene openingsdatum is 19 maart 2021 bij het begin van het nieuwe pretparkseizoen.

Het volledige project kan je hier volgen.

 

Foto’s: Paultons Park